viernes, 29 de agosto de 2008

¡QUE EMPIECE LA LIGA!

Pues después de los tres meses de espera, que nos dejan a la selección española y a la argentina como grandes triunfadores del verano, vuelve de nuevo la liga. Nos esperan treinta y ocho jornadas llenas de emoción y pasiones, de victorias y derrotas, de celebraciones y de llantos. Muchas preguntas están todavía por contestar, será el Madrid capaz de revalidar el título, será el Barça un firme candidato al título, el Atleti de Agüero podrá plantar cara, podrán aguantar la categoría los recien ascendidos, Malaga, Numancia y Sporting.
Hagan sus apuestas señores!

5 comentarios:

oscarsor dijo...

Antes de que empiece la liga la verdad es que el Barça no me gusta demasiado por diversas razones:
-para mi la plantilla es corta o dicho de otra manera hay pocos suplentes de garantias.
-La Messidependencia arriba va a ser brutal y mas si siguen con la mania de no fichar a nadie para la izquierda.
-¿Porque no tenemos un lateral derecho suplente?Es que alguien cree que Alves lo va a jugar todo. Sin ir mas lejos, Zabaleta acaba de fichar por el Manchester City por 8 millones de €.
- Los dos turistas despistados (Gudjohnsen y Hleb)no se enteran de la misa la mitad. Del primero ya nos lo esperabamos, lo mas fuerte es que Txiquilicuatre no lo haya vendido de una vez!
En fin paciencia...o no

Anónimo dijo...

Bueno Oscar, as de ser una mica mes positiu i mirat les coses pel costat bo. La plantilla potser e mes curta, pero ja sabem k Pep confie molt en los del B kels coneis bastan, conke per algo sira. Jo estic convensut ke Eto´o se naixira est any, i ademes ja sebem ke Bojan e un tio ket garantice gol, conke no tot u aura de fer messi (de titi no m´atrevisco a dit res). Pa jua de lateral dret esta puyol, perke aisxo si, de centrals estem sobrats est any, conke cuan no pugo jua Alves suposo kel fara jua a ell. I per ultim Hleb este, ke aspero ke safino una mica en lo temps, pero acabe d´arriva i necesite adaptacio. A jo m´agradae com juae al Arsenal i penso ke u pot fer bastan be aki. En fin, ke est any campeons sobrats, ja u vec,jajaja.
Volem sopa del xhikito ya!!!!!!

Anónimo dijo...

Hola nanus!
Ya comencen los entrenadors de "pacotilla" a: ..."a yo m´agrade" ..."a yo no m´ha agrade", Oscar ya te vai di que si vols que no entra mes sol fa falta que ficos l´escut del Barça i alguna propaganda de gimnasios DIR y de ficam ADSL una altra vegada "nasti de plasti".
A yo lo Barça me pareis una KK, Hleb aquell pareis que tingo horchata en ves de sang, Pique un descart del Manchester que va ser reserva als Kazurrikos Team, Keita no ha de jua perque si esta Yaya ya ne nya prou.
L´unic fitxatge que val una mica la pena e lo de Alves, pero m´acordo de que bon anfotieu de lo que va costa DON JOSE y me penso que ha set una mica mes car, no?
Ah! Perdo me disava a Enrique, ai Henrique, Q COLLONS PA NANTRES ANRIQUE!!! xiquets nol coneg conque no puc opina.
Ah! Parlan de temes serios ya ai votat a la encuesta de dalt...COLEN 4EVER.
Agur i una reunio de urgencia pero ya.

Anónimo dijo...

¡ Collons, ya ere hora de que tornes la lliga ! la unica putae e ke si torne la lliga vol di ke se man acabat les vacacions, pero en fin, que i farem, espero torna al curro dema en una bona victoria al pajaritos, que tornen hasta a primera ¡ke fort! fa 20 anys jugaen a la estacada contra la U.D.F. i ara estan per primera cada dos temporades o tres, mentres ekips historics de primera fotem mania per aquelles divisions... en fin, pues aixo, qe esta nit pasade ai somiat, i no e coña, ke guanyaem 1 - 13, si fos aixi a mes de un li entrarie ya la cagalera...
Tambe tus dic, ke si ham de confia en los del Barça AT. la portem clara, traeutus del cap aixo de la cantera, de la cantera ne is un de bo cada 10 anys, i tot lo demes e pallarofa.. la temporada pasada lo crack habie de se GIO i ya u vau veure SIN COMENTARIOS i tots los que penseu ke BOJAN e la nova joya tus llevareu un chasco mol gran, mes val ke ara, ke enca podriem enganya a mes de un mol vengesem per 30,40, o 50 millonets de euros o fesem un cambi a pel per Benzema o Kaka perque lo noi de Linyola e un PAQUET. AL LORO !!!

Anónimo dijo...

Pero Pelli tu que mes vols si quan vas entrar al blog l'altre dia lo primer que vas veure va ser la foto del madrid celebran la supercopa!! I ja vaig elogiar prou los collons que li van fotre l'altre dia a la supercopa.
De la lliga ja ne parlare dema per la tarde/nit.