lunes, 31 de diciembre de 2007

RESUMEN DEL AÑO EN IMAGENES

EL MILAN, REY DEL MUNDO
Campeón de la Champions, de la Supercopa de Europa y de la Intercontinental



EL MADRID GANA LA LIGA TRAS 4 AÑOS DE SEQUIA


SEVILLA, DE LA GLORIA A LA TRAGEDIA


EL AÑO DE LOS 7 TITULOS FUE EL AÑO DE LAS 7 DECEPCIONES







INTER Y MANCHESTER VENCEN EN EL SCUDETTO Y LA PREMIER



BRASIL CAMPEÓN DE AMÉRICA


3 comentarios:

Anónimo dijo...

'O REY MILAN ' i luego nem dieen ke los ekips italians no jugen a res, ko son l'antifutbol i no se cuantes mamarrachaes mes, si si, pero al final lo ke konte son los tituls i mentres uns nem en lo rollo del futboltotal, de toca i toca, de fe espectaCUL,de filosofia de no se ke i tal i tal,pues los tituls se van escapan, pero claro ve un entrenado ke preferis les victories al espectaCUL, de 4 tituls ne guanye tres ( RECOPA, SUPERCOPA I COPA DE S.M. ) i mol carregem per ke no fa espectaCUL,be, homes be.
mentres tant Milan i un altre ekip ke no nombrare tenen un palmares ke si som sinces ya mos chokarie ( personalment, me kedo en lo del AC MILAN, per allo de ke tenen tots los tituls eurepeos, cosa ke uns ke yo me se no poden di..)pero bueno nosaltros a dona espectaCUL nois !!
AU SALUT I BON ANY !!

Anónimo dijo...

Bon any a tots!
Primo del zumosol, tu també es culé? Xiquets yo ya m´hi cago, estik rodejat de barcelonistes, pos que sirá si ganyeu algún titol, m´haure de amaga davall de les pedres sino pobret de yo.
Sol volia comenta que lo dia del berena-sopa-i si m´hos descuidem esmorzar, se van veure coses molt estranyes, molts jugadors anaen buscan la titularidad a base de convida a cubalibres a Juan (i ell pobre sels anave veguen, aisí va acaba que ya li donae igual que fos una canso de Chenoa, que una canso de Barricada, tot ho ballae igual). YA NE ÑA PROU DE FE LA PILOTA AL MISTER!!! MAMONEOS NO!!!
Ya per acabar 2 noticies de ultima hora:
- Se rumoreje que el sr. Marcos Roca Godia, en breus dies comensará a entrenar, i poc a poc m´hos tornará a deleita en les segues cabalgades de cara a porta.
- Tambe se diu que al senyor Carlos Borbó Beltrán (vandersar) en pocs dies dispondrá del seu regalo del amic invisible (qui lai deu fer?).
Bueno nois feu lo favo de machaca esta nit i així ya casi m´hos afiansarem als puestos champions.
Ah! José, les calsetes me van una mica grans, ya me donareas lo ticket que aniré a cambiales, ok? Lo tosinet de puta mare.
Agur.

Anónimo dijo...

Bon any a tots!! Vos informo de dos noticies importans, sobre tot la segunda. Pa comensa, am tornat a guanya a Fraga, avui sense pati gaire a pesar del marcador en algun moment. Masa tiki taka pero be, afiansats en champions. La segunda noticia e ke lo millor zurdo de la plantilla del xikito sa astrenat coma golejador esta nit. Aprofitan la baixa dels dos delanters natos del equip lo senyor Colen mos a deleitat en un golas de fantasia i una asistencia milimetrica. Este juador esta creixen partit a partit i daki a pokes semanes sira una estrella mediatica com a minim. Ala pos majos, aver si actualicem pronte lo blog ke ja ting ganes de veure lo su nom per aki. A, crec k aurem d´ana fen berenas de estos kel equip va sobrat de forses de nit!!!